Skärmavbild 2020-01-23 kl. 09.35.07

 

”Vår kick-off på 1910 blev en riktig avspark”

Varje år i mars innan allsvenskan startar har Malmö FF en kick-off för sina partners, kanske ett av deras viktigaste evenemang under året. 1910 Event är en annan del av Malmö FF som jobbar med evenemang och arrangemang på Eleda Stadion de dagar det inte är match, därför var det enligt Malmö FF:s försäljningschef Magnus Svensson naturligt att de valde dem för att arrangera kick-offen.

– Vi tycker att det är viktigt att ha en kick-off så att du samlar hela gänget, alla ska få samma känsla. Därför är antalet aktiviteter som händer där och då den kvällen kanske det viktigaste. Det måste hända intensivt, det måste hända snabbt, det måste vara rakt, det måste vara tydligt. Det är hela essensen av att ha en kick-off tycker jag.

Att det går att dela av 1910 i olika delar är helt unikt menar Magnus Svensson, det gör att det känns lika intimt oavsett om det är 2 000 eller 30 gäster.

Inför kvällen ville 1910 Event ta nästa steg med maten och drycken och på kick-offen Malmö FF hade i mars var det första gången de testade det nya konceptet.

– Det blev helt fantastiskt, säger Magnus Svensson. När vi planerade kick-offen fick vi enorm hjälp av 1910 Event, vi fick kanske till och med mer hjälp än vi bad om. Vi kom med knasiga idéer, crazy grejor, de var bakom oss, stöttade oss, supportade oss och överlevererade.